Stages en afstuderen in Peru

Geef ouders en kinderen in Peru weer een kans!

 

Geef ‘kansarme’ gezinnen in Peru weer een kans!
Help mee tijdens een stage of door je afstudeeropdracht in Peru te doen. Ervaar de cultuur, de openheid van de mensen, de warmte en de dankbaarheid. Jouw kennis is een toegevoegde waarde voor de projecten die wij ondersteunen in Peru.

Stages
Wil je voor minimaal 6 maanden stage lopen in het buitenland? Dat kan! Op dit moment is er ruimte bij Nuestra Casita voor stagiaires van de opleidingen volgende opleidingen:
? Sociaal Pedagogische Hulpverlening
? Maatschappelijk Werk en Dienstverlening
? Pedagogiek
? Psychologie
? Personeel en organisatie
? Management
In overleg met jou zullen we kijken naar de kosten, het verblijf en de begeleiding. Ook kun je taalles krijgen als je nog niet zo goed Spaans spreekt. Neem contact met ons op!

 

Afstudeeropdrachten
Wil jij jouw kennis inzetten om de zorg steeds verder te verbeteren binnen de projecten in Peru die wij ondersteunen? Het project Nuestra Casita heeft een aantal afstudeeropdrachten geformuleerd. Deze vind je verderop op de pagina. In overleg met jou zullen we kijken naar kosten, het verblijf en de begeleiding. Ook kun je taalles krijgen als je nog niet zo goed Spaans spreekt. Verderop vind je al wat informatie hierover. Neem contact met ons op!
 

 

Afstudeeronderwerpen

Stichting Nuestra Casita in Ayacucho heeft een aantal afstudeeropdrachten geformuleerd. We hopen dat er iets tussen zit waar jij enthousiast van wordt en waar jij je voor wilt inzetten. Als er iets tussen zit dan kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Ook als je zelf een ander onderwerp hebt waarvan jij denkt dat Nuestra Casita er iets aan kan hebben kun je contact met ons opnemen. Dan kijken we samen of er mogelijkheden zijn. Op de pagina ‘project Nuestra Casita’ kun je meer lezen over wat deze stichting in Peru doet.

Afstudeeronderwerpen:
? Opstellen en implementeren van professionele en kwalitatief verantwoorde begeleidingsplannen voor de moeders (en evt. vaders) en kinderen die bij NC komen.
? Observatie tools ontwikkelen en implementeren om de ontwikkeling van de kinderen op Nuestra Casita te kunnen monitoren.
? Programma en materiaal ontwikkelen en implementeren om de sociale ontwikkeling te stimuleren van de oudere kinderen bij Nuestra Casita (omgangsvormen, samen spelen etc.)
? Begeleidingsprogramma voor moeders ontwikkelen en implementeren. (begeleiding van moeders naar scholing, werk, etc.)
? Begeleidingsprogramma m.b.t. opvoedingsondersteuning aan ouders ontwikkelen en implementeren.