Word donateur

Draag ook uw steentje bij!

 

U kunt uw steentje bijdragen aan de zorg voor de kinderen in de projecten in Peru. Met uw steun kunnen deze kinderen op een veilige plek spelen en ontwikkelen. Met uw hulp kunnen wij een aantal kinderen van de straat houden en de ouder(s) steunen en begeleiden.

 

                                   Het is dus ontzettend belangrijk dat u geeft!

 

Als u telebankiert kunt u periodieke donaties regelen door een automatische periodieke overschrijving in te zetten. Via ons contactformulier kunt u meer informatie opvragen.

U kunt ons ook altijd ondersteunen met een eenmalige gift, naar eigen keuze.

Onderaan deze pagina vind u het bankrekeningnummer waarop u kunt storten.

 

Schenkingen aan Stichting Peruvian Hope zijn aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Als voorwaarde geldt dat het jaartotaal van al uw giften gezamenlijk hoger is dan 1 procent van het verzamelinkomen met een absoluut minimum van € 60,00. Maximaal mag u 10 procent van het verzamelinkomen in aftrek brengen. Voor meer informatie hierover, klik hier.

 

Als u van plan bent stichting Peruvian Hope meerdere jaren te ondersteunen kan het interessant zijn uw schenkingen notarieel vast te laten leggen. Onder bepaalde voorwaarden zijn dergelijke schenkingen volledig aftrekbaar van de inkomstenbelasting, zonder drempel. Onze penningmeester informeert u graag over de mogelijkheden.